27 Aralık 2016 Salı

Özel Dedektiflik

                                       özel dedektif delil elde etme çalışmalarını sağlıklı biçimde yürütebilmesi için önce çok sayıda konuda özellikle araştırmaya yönelik muhteviyatlı bahislerde bilgi ve deneme sahibi olmalıdır. tüm konsantrasyonunu ilgili hal ve hal üzerinde yoğunlaştırarak müşterisinin bütün çıkarlarını doyurabilecek biçimde tam kapsamlı ve dinamik çalışma yapmalıdır. Bunun sebebi hususi dedektif çalışmaların çoğunun yarısına gelindikten sonra bir kısım deliller elde edildikten sonra fazlasının elde edilemeyeceği yanılgısına düşülerek detayı özel dedektif gözden kaçırabilme yanlışıdır. Her çalışmanın süresinin biraz uzun tutulmasındaki sebep, değişik zaman aralıklarında tekrarlanan suç unsurlarının kati bir biçimde delil niteliği görmesini sağlamaktır.

                                       hususi dedektiflik bürosuna bağlı çalışan yasa danışmanı, bilişim uzmanı ve avukatların çalışma sürecindeki görevleri ve bölgeleri de aşırı çok aşırı önemli bir durumdur. özel dedektif gerçekleri aramakla meşgul olmakta olan bir araştırma uzmanı olmakla birlikte aynı zamanda ailevi mevzuların doğru bir şekilde yönetilmesi neticesinde kapsamlı aile danışmanlık hizmeti de verebilmektedir. hususi ve özel dedektif bürosu eğer modern bir seviyede hizmet veriyorsa o büroda hukuksal danışmanlık, ailevi danışmanlık, psikolojik danışmanlık ve özel dedektif bunun gibi hizmetlerde ek olarak verilebilmelidir.  hususi dedektifin en iyi eş takibi zamanını harcayan çalışmalardan birisi olan eş takibi, zor ve kapsamlı süreçlerden biraraya gelmektedir. hususi dedektif eş takibi öyle her çalışma talebini gelişigüzel ele almayıp, öncelikli olarak araştırmaya müşterinin talebinden yola çıkan bir yapıda olmalıdır. sebebi ise gelen yada ati taleplerin her bir tanesi sıhhatli bir insanın tutkusu olmayabilmektedir. bireyler zor günler geçirirken fevri kararlar vererek bazan hınç duygusu yada  hinlikle ve bir hışımla ayağa kalktıklarında yanlış yaparak zararla oturabilirler.

                                       özel dedektiflik hukuksal varımlı çalışmalarda devletin hali hazırda yürürlükte olan var yasa düzeni, halk ve hususi hukuk kurallarının uygulanabilirliği noktasında bazı şeyleri saptayarak hizmetlerine entegre eder.  hususi dedektiflik mevzularda usule göre hareket vermemaç durumların yönetilmesinde etkin rol oynar.  Eş takibi hizmetinde bizlere başvuran müşterilerimiz tüm şartları kendi rızaları ile kabul ettiğine dair sözleşme imzaladıklarında sonuçların hiçbir extra problem yaratacak yönünü bizler üstlenmemekteyiz. Yani eş takibi gibi deyiş şu ki yasa ve yasanın dışında fevri ve bireysel çıkışlarda özel dedektiflik bürosunun hiçbir yardımı ve yataklığı söz konusu olamaz. O nedenle araştırma talebindeki şahıs kararından son derece emin olmalıdır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder