7 Aralık 2016 Çarşamba

Özel Dedektiflik

                                     Vermiş olduğumuz bütün hizmetlerimizde geçerliliğini koruyan ve sözleşmenin ilk maddesi olan müşteri gizliliği ve esası, sizlerin ve bizlerin güvenliği ve araştırmanın sağlığı açısından çok önemli bir yere sahiptir. Türkiye’de mahkeme ve dava sonuçlanma anlayışı, artık somut veriler ve delil niteliği taşıyan belgeler ile yürümektedir. Çalışmaların hepsi delil ve kanıtsal bilgi elde edilmesine dayandığından, çalışmalar sonunda sizlere somut veriler kullanılarak hazırlanan bir rapor dosyası verilir. Özel Ekip dedektiflik öcretleri bireysel ve kurumsal olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bireysel hizmetlerde yapılan çalışmalar yurtdışı, şehir dışı süreci, çalışan ekip sayısı gibi faktörlerden ekip özel dedektiflik çalışmaları da dolayı çeşitlilik gösterebilir.

                                     Ekip özel dedektiflik bürosu  kurumsal çalışmalarda şirketlerin finansal analizleri, iş ortakları, mali kaynak analizi, vergi levhası durumları gibi işlemlerin tarafımızdan yürütülmesi ile çalışmalar tamamen güvence altında yapılmaktadır. Tüm çalışmalarımızda sözleşme ve fatura zorunluluğu olmakla beraber her iki tarafında gizlilik prensibine uyması gerekmektedir. Ekip özel dedektif  çalışmalarımızın sonuç odaklı olması ve titizlikle yapılması sayesinde kısa sürelerde sizleri tatmin edici çözümlere, delillere ulaşacağınızı temin ederiz. Ayrıca konu ve vakayla ilgili sizlerden alacağımız her türlü bilginin bizler için değerli olduğunu söylemekte fayda bulunmaktadır. Çünkü çalışmalar bazen bu şekilde çok hızlı bir şekilde sonuçlanabilmektedir.

                                     Çalışmaların çok hızlı sonuçlanması ve çalışma süresince herhangi bir ekstra ücretin alınmayacağı anlamına geldiğinden hem sizin hem de bizim açımızdan faydalı olmaktadır. Yapmış olduğumuz çalışmaların yasal olarak gerekli yükümlülükleri taşıdığını ve herhangi bir uygunsuz durumun söz konusu olmadığını da ayrıca belirtmek isteriz. Ekip özel dedektif bürosu hizmetlerinden birisi olan eş takibi, günümüzde pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bunun tercih edilmesi için herhangi bir kötü durumla karşılaşmış olmanız gerekmez fakat genellikle maalesef kötü bir durum sonucu gelen müracaatla bu hizmeti vermekteyiz. Ekip özel dedektif bürosu nezdinde Evlilik kutsal bir mertebedir ve hukuki olarak birçok açıdan kişilerin hakları güvence altına alınmıştır. Ekip özel dedektif  hizmeti verirken öncelikli başlangıç noktamız da tam olarak budur.


                                     Ekip dedektiflik Yani yasal olarak kişinin menfaatine yönelik bütün uygunsuz ve lüzumsuz durumlar üzerinden araştırmalar yapılarak kişinin herhangi bir dava sürecinde somut delil ve bulguların kullanımına eşlik ederek davanın istenildiği şekilde yönlendirilmesini sağlamaktadır. Eş takibi hizmetinde çalışma sonucunda herhangi bir suçun ortaya çıkmaması gibi bir durumunda söz konusu olduğunu düşündüğümüzde, yaptığımız çalışmalardaki özen ve hassasiyeti de sizlere anlatmış oluruz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder