10 Aralık 2016 Cumartesi

Özel Dedektiflik Bürosu

                                         Hususi dedektiflik söz öbeğinin hayali bir mesleği ve gücü çağrıştırması, sıra ve filmlerde aksiyon ve maceraya yönelik anlatılması, belirli bir gerçekten irak şekilde düşünülmesidir. Ekip dedektiflik Oysa gerçekçi bir biçimde düşündüğümüzde çok basit bir açıklamayla özel dedektiflik, yasalar çerçevesinde birlikte çalışılan müşterinin menfaatleri doğrultusunda arzulanan konu ve durumlar için bilgiler, deliller, bulgular toplanarak gerekli araştırmanın yapılması işidir. Türkiye’de 81 vilayette hizmet vermekte olan özel dedektiflik büromuz, Amerika Birleşik Devletleri eyalet yasaları çerçevesinde hususi dedektiflik için gereken sertifikalara sahip deneyimli kadrosu ile kurum ve kurumlar sebebi ile mühim referanslara sahiptir.

                                         Zamanımızda sık bir şekilde ilgi edilen oldukça çok dedektiflik hizmeti bulunur ve bunlardan bazıları; talebe takibi ve araştırılması, yitik çocuk, vıp koruma ve güvenlik, mal varlığı ve borçlu tespiti, adres tespiti, şirket araştırma, bilişim suçları, sanal ve teknik takip, gizli kamera ve böcek hizmetleridir. Özel dedektiflik hizmetleri ekip dedektiflik olarak tamamiyle sizlerin geleneğine, kültürüne, geçerli ahlak kurallarına bağlı kalınarak tüm çalışmalarımızı yapmaktayız. Ayrıca çalışmaların müşterinin mağduriyetine bir çözüm niteliğinde olması şartıyla yapılması gerektiğinin bilinciyle hareket ederek alıcı menfaatlerini koruyarak devinim etmekteyiz. Nedeniyse elde edilen deliller mahkemede uygulandığında bunun muntazam bir açıklamasının olması gerektiğini ve buna zorunlu olduğumuzu bilmekte, hizmetlerimizi ona göre titizlikle ve hassasiyetle yapmaktayız.

                                         Hususi dedektiflik yeni olmasa dahi Türkiye’de kendisine bireysel hizmet konusunda daha yeni bir piyasa bulabilmiştir. Ekip özel dedektif  yaklaşık 16 yıldır büromuz sebebi ile verilen hususi dedektiflik hizmetlerimiz; talebe ve eş takibi, teknik ve sanal takip, hukuksal danışmanlık, bilişim suçları ve sahtekarlık, marka sahteciliği, vıp koruma ve güvenlik bunun gibi oldukça çok alanda hizmet vermekte olup bu hizmetlerin her vilayette kullanılması için Türkiye’de her şehirde bir hususi dedektiflik büromuz bulunmakta. Ekip özel dedektif bürosu bilhassa büyük firma ve mühim insanlar için oldukça çok mahkemede kullanılmak üzere kanıt toplama ve somut kanıt bulma işlerini yoğun bir şekilde yapmaktayız.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder