17 Aralık 2016 Cumartesi

Dedektiflik şirketleri

                               Dedektiflik şirketleri dalında başka bir husus ise şöyle, yaptığımız araştırmalar açısından takip edilen bireyin özel hayatına intikal edecek ve sizleri sıkıntılı durumlara düşürecek hiç bir delili sizlere sunmuyoruz. Tehdit, bir kişinin adalet ve özgürlüklerini ihlal edici bir biçimde şahsiyetinin tahrik edilmesi ve ayrıcalıklı sebepler ile korkutulmasıdır. Türkiye’de tehdit ve şantaj hakkında birçok hizmetin arasında bulunan hususi dedektiflerimiz son zamanlarda alınan tehdit mesajları ve telefonlarının artmasıyla bu konular üzerinde bir hayli yoğunlaştı. Dedektiflik şirketleri yasalarca ve yasa kuralları etrafında düşünüldüğünde tehdit unsuru içeren ve içermeyen komplike durumların, uzun şekilde açıklandığını ve tarifinin yapıldığını bilmekteyiz. Özel dedektif, halktan biridir, kamu nasıl yaşıyorsa, nerelere gidiyor, nerde yiyip içiyorsa o da oralara gider. Özel dedektif, halkın kardeşliği için çalışmalar icra ettiğindan halka karşı bir sorumluluğu olmasının yanı dizi halk da özel dedektife karşı bir sempati hisseder. Eş takip edeni, halkın en sıkıntılı ve muzdarip olduğu ailesel sorunlara en doğru çareyi ve alternatifi sunabildiğinden, halkın gaslınde özel dedektif bir süper kahraman kadar talep görür.
                               Dedektiflik şirketleri bu durumların ne bunun gibi sonuçlarının ve cezalarının olduğunu da bilmekteyiz. Önemli olan bunları delillendirmek ve ona göre gerçek bir şekilde hareket etmektir.şantaj, şahısların ama gönüllü fakat gönülsüz bir şekilde söyledikleri, yaptıkları ve bulundukları durumların, olayların telefon, tablet, bilgisayar benzeri kamera içeren cihazlar ile görüntülerin, vidyoların ve ses kayıtlarının kaydedildikten sonra öteki ellere geçerek kişinin aleyhine kullanılması konusunda risk taşıması ve insanın almış olduğu tehditler ile rahatsızlık duymasıdır. Şantaj kişileri huzursuz edici, endişe ve stres yaratıcı, gururu incitecek bir durum olmasından ötürü hukuksal açıdan madde madde kati bir çizgi ile kullanmakta olanları mağdur etmemesi için kurallar bulunmaktadır. Dedektiflik şirketleri  şantajla mücadele tabikide önce kişinin kendisinde başlaması gereken ve sonra çevresine yayması gereken dikkat edilmesi gereken bazı tutum ve davranışlara özen göstermek lazımdır. Örnek şekilde bugünlerde her kişi akıllı telefonlar kullanmakta ve çok aşırı çok fazla sayıda sosyal medya hesabında üyelik açmış bulunmaktadırlar.


                               Dedektiflik firmaları  bu hesaplar üstünden olmamaktadır lakin şayet olursa diyerekten şantaja mahal verecek herhangi bir fotonun, bir vidyonun olmamasına kesinlikle dikkat etmek gerekebilir. Sanıldığının tersine o fotolar ve vidyolar geliştirilmiş bilgisayar programları ile şekilden şekile sokularak bireyin tahrik olmasına yol açılmaktadır. Bunun dışında özel dedektiflik büromuz herhangi bir tehdit ve şantaj vakasında suçlunun peşinde derinlemesine analizler yaparak ilerlemekte ve sık biçimde çok fazla somut kanıt eldesiyle bu işi sizler aracılığıyla mahkemede tatmin edici bir sonuçla çözmektedir. Dedektiflik firmaları  bizlere tehdit ve şantaj vakaları ile müracaat eden müşterilerimizin mağduriyetlerini önlemek için sözleşme imzalandığı andan itibaren konuyla ilgili derhal titiz bir çalışma başlatılmaktadır. Eş takip edeni Dedektiflik firmaları  yapabilmek için halkın nabzını çok aşırı iyi bilmek ve nabza nazaran şerbet  verebilmek dirimsel önem taşımasının paralelinde eş takip edeni ile alınan neticelar kimsenin itiraz edemeyeceği sonuçlardır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder