16 Aralık 2016 Cuma

Dedektiflik şirketleri

Dedektiflik şirketleri açısından mesleği bilhassa amerika birleşik devletleri\`nde yasalar vasıtası ile ülkenin ciddi emniyet teşkilatları ile birlikte, davalar ve vakalar üzerinde çalışmak üzere organize hizmetler vermektedir. Aile hususi dedektiflik ise, ailelerin iç huzursuzluklarından kaynaklanan sorunların her çeşitli kanıt ve bilgi toplanması dahilinde mahkeme süreçleriyle halledilmesine kadar uzayan süreci kapsayan bir hizmettir. Boşanma davaları ve birlikte velayet davaları, talebe takibi ve araştırılması, eş takibi, evlilik öncesi araştırması benzeri oldukça çok konu ile ilgili türk örf ve kültür ahlakı dikkate alınarak ciddiyetle yürütülen programlar ve beraberinde titizlikle çalışmalar oluşturan özel dedektiflik şirketleri tüm kuşku bulutlarının ortadan kalkması ve gerçeklerin açığa çıkmasını sağlamaktadırlar.

                           Diğer Dedektiflik şirketleri hizmetlerine aynı olarak aileyi ilgilendiren her çeşitli kuşku ve karamsarlığı aydınlatan özel dedektiflerimiz, her daim gerçek kanıt ve somut veriler çerçevesinde hizmet vererek doğru ve düz kararlar alınmasına katkı sağlamaktadırlar. Aile hususi dedektiflik büromuz, son yıllarda sık şekilde bu konularda oldukça çok çalışma yürütmekte ve profesyonel kadrosuyla türkiye\`nin her şehrinde hizmet verebilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken husus memleketimiz\`de düzmece hususi Dedektiflik şirketleri çalışmamaktır. Birlikte çalışmak istediğiniz hususi dedektiflik bürosunun vergi levhasına, dedektiflik bürosu geçmişine, referanslarına, sözleşme ve fatura imzalayıp imzalamadığına kadar birçok konuyu incelemekte yarar bulunur. Dedektiflik şirketleri açısından davalarla ilgilenmek aşırı önem taşır. Çünkü istenek nakit özelliğine göre, dava masrafı oluşacaktır. Fakat hepsinde çıkarım yapılan sonuç tıpkı olacaktır. Ters takdir de dava bazen aksine dahi dönebilmektedir.


                           Hususi Dedektiflik firmaları zamanımızda sık bir biçimde kullanılan ve yardım talep edilen, gittikçe hızla çoğalan, gözde mesleklerden birisidir. Dedektiflik firmaları bünyesinde 16 yıldır çalışan uzman ve sertifakalı hususi dedektif kadromuzla birçok hizmeti vermiş bulunmakla beraber başarı oranlarımızda yüzde yüze yakın bir istatistik söz konusudur. Eş ve öğrenci takibi, borçlu takibi, evlilik öncesi araştırma, personel araştırma, boşanma ve velayet davaları, adres tespiti, kayıp kişi araştırmaları, sanal ve teknik takip, bilişim suçlarıyla mücadele, vıp koruma ve güvenlik hizmetleri, kurumsal sahtecilik araştırması, saklı müşteri araştırması, şirket analizi ve araştırması, böcek arama ve gizli kamera tetkik çalışması olmak üzere birçok konu hakkında hizmet vermekteyiz. Dedektiflikfirmaları yasal boyutlarda ve bununla beraber özel dedektiflik büromuz somut delil elde etme, dava süreci analizi, doğru delil kullanma ve delil oluşturma,  veri kıstaslarıyla hukuksal argümanlardan yararlanarak yapılan değerlendirmeler benzeri hizmetlerle tazminat davası sürecine çok fazla çok büyük etkiler edebilmektedir. Genellikle boşanma davalarından sonra açılan ve bunun yasalarca tersinin olmadığı bilindiği için, boşanma davaları esnasında hususi dedektiflerimizle görüşen müşterilerimize yoğun şekilde çok aşırı konuda yardım etmekteyiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder