18 Aralık 2016 Pazar

Dedektiflik Şirketleri

                                        Dedektiflik şirketleri açısından davalarla ilgilenmek çok fazla önem taşır. Sebebi ise istenek nakit durumuna göre, dava masrafı oluşacaktır. Tazminat davalarında izlenilmesi gereken çok fazla sayıda metod bulunmaktadır. Lakin hepsinde çıkarım yapılan sonuç aynı olacaktır. Aksi takdir de dava bazen aksine dahi dönebilmektedir. Dedektiflik şirketleri yasal boyutlarda ve ayrıca özel dedektiflik büromuz somut kanıt elde etme, dava süreci analizi, doğru kanıt kullanma ve kanıt oluşturma,  veri kıstaslarıyla hukuksal argümanlardan yararlanarak yapılan değerlendirmeler bunun gibi hizmetlerle tazminat davası sürecine çok çok fazla büyük etkiler edebilmektedir. Ekseriyetle boşanma davalarından sonra açılan ve bunun yasalarca tersinin olmadığı bilindiği için, boşanma davaları sırasında hususi dedektiflerimizle görüşen müşterilerimize epey bir çok konu için yardım etmekteyiz.

                                        Dedektiflik şirketleri kapsamında bize müracaat yapıldığı andan itibaren eşin teknik, sanal ve fiziki takibinin yapılarak her çeşitli mekanda ve sosyal aktivitede fotoğraflanması şeklinde hizmet vermekteyiz. Somut deliller oluşturarak açılacak tazminat davasının kazanılmasında başrol oynayan hususi dedektiflerimiz bu mesleği yıllardır icra etmekle birlikte, aşırı sayıda uzmanın görüşleriyle çıkarlarını bu alanda yoğun şekilde geliştirerek yollarına devam etmekteler. Boşanma davası açıldıktan sonra Türk Ceza Kanunu’nun yasaları ve hükümleri işlemektedir. Ve şayet bir tazminat davası açılacaksa eşin mağdur olması şarttır. Dedektiflik şirketleri O nedenle özel dedektiflik büromuz çok çok fazla türlü dava delillendirme hizmeti vermektedir.


                                        Boşanma davalarından sonra açılan tazminat davaları değilde, herhangi bir amaçla açılan tazminat davalarında da verdiğimiz hizmet bu şekildedir. Dedektiflik firmaları  günün her saati özel dedektiflik büromuzu arayabilir ve uzmanlarımıza danışabilirsiniz.  Bugünlerde kurumlar arası rekabet son raddede epey bir kızışmıştır. Gizli müşteri çalışması, takip firmaların vermiş oldukları hizmetlerin performans kriterlerini incelemek için yapılabilen, onun dışında kendi Dedektiflik firmaları  da alıcı izlenimi vererek performans ölçümü, eksiklerin belirlenmesi, departman analizi bu gibi konularda bilgi sahibi olmak ve incelemek için yapılan bir çalışmadır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder