6 Aralık 2016 Salı

Dedektiflik

                                       Ekip dedektiflik nesnel şekilde özel dedektif somut vesika ve argüman ele geçirerek mağduru yüzüstü bırakan suçlunun aleyhine hal ve halleri kanıtlamak suretiyle belirli uğraşlar sergileyen araştırmacılardır. Eş takibi hizmetinde ülkemizde önemli hususi ekip dedektiflik bürolarından birisi olmamızdan dolayı, gelen taleplerin ne denli mühim olduğunu da hesaba katarsak bu görevi yılları aşkın zaman önceden beri kadar özen ve titizlikle çalışmaları yürütmekteyiz. Başka özel dedektiflik bürolarına oldukça çok branş ve konu için öncülük eden özel dedektif ekip dedektiflik araştırmacılarımız, memleketimizde karanlıkta kalmış tüm konuları aydınlatmak noktasında büyük uğraşlarda bulunur. Ekip dedektiflik sıradan bir çalışma olmamakla beraber çok aşırı çok yorucu ve daha fazla iş gerektiren bir araştırma meselesidir. Sebebi ise konunun temeli gereği birbirine güvenmeyen iki insan içinde kanıt toplayıp, durumu rapor ve somut argüman şeklinde sunmak başka hizmetlerimize göre daha yorucudur.


                                       Ekip özel dedektif bürosu bedensel ya da fiziksel gücün üst düzeylerde kullanılmasını gerektiren eş takibi özel dedektif hizmeti, yurdumuzda boşanma davalarının artışıyla bir numaraşı tercih konusu olmuştur. Ekip özel dedektif bürosu eş takibi hizmetinde hususi dedektif araştırmalarında dikkate kıymet noktalar bulunur. Bunlardan ilki yapılan araştırma ve gözlemlerin zannı olan şahıs yönünden, 3.cü insanlar itibarı ile tam olarak bilinmemesi gerekliliğidir. O nedenle müşterimiz bu konuda gereken özeni göstermektedir. İkincisi yapılan gözlemlerin, zanlı kişiyi rahatsız etmeyecek, onun sosyal haklarını istismar etmeyecek umumi ortamlarda gerçekleştirişmesi gerekliliğidir. Ekip özel dedektif bürosu özel dedektif eş takibi hizmeti biçimde yurdumuzda ve hatta ülke dışında da çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların total kıymeti, çalışma sürecinin çeşidine, çevresel faktörlere ve araştırma boyutuna göre değişmektedir.

                                      Ekip özel dedektif bürosu özel dedektif çalışma sürecinde eğer takibi yapılan kişi memleket dışına uçak bileti almış ise, hususi dedektif kişiyi takip etmek babında bilet alarak bunu ek masraf şekilde gösterebilmektedir. Yani sizlere sunulan sabit fiyatlar, sizlerin ihtiyacını duyup dinledikten sonra sizlere sunulmaktadır. Ekip özel dedektif eş takibi hizmetinde özel dedektiflik büromuz itibariyle koordine edilen bir çalışma ekibi bulunmakta. Eş takibi çalışması bir ekip işidir. Eş takibi en zor özel dedektiflik hizmetlerinden biris olmasının sebebi arasında hem fiziki takip, teknik takip ve sanal takibi aynı anda barındırmasıdır. Ekip özel dedektif özel dedektif bürosu biçimde memleketimizde eş takibi hizmetinde rakipsiz şekilde ilerleyen firmamız müşterisine sözleşme ve fatura ile çok sayıda güvenceyi sağlamaktadır.

                                      Hususi dedektif eş takibi uğraşısında karşılaştığı engelleri aşmak için bir takım eğitim ve deneyimle donatılmıştır. Bu eğitim ile araştıracağı metotları önceden kestiren özel dedektif, deneyim defteri ile eski işlerdeki önemini koruyan davalardan misal nüanslar alarak geçerli anektotlar ile çalışma yükünü de hafifletip, müşterinin istediği sonuca ulaşma hızını da artırmaktadır. Ekip özel dedektif eş takibi hizmeti neticesinde dünya üzerinde birçok özel dedektif bürosu kurulmuştur. Eş takibi bu zamanlarda insanlar arasındaki güvensizlikten kaynaklanan vahim bir problemdir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder