12 Aralık 2016 Pazartesi

Özel Dedektiflik Bürosu

                                                  Ekip dedektiflik yapılan çalışmalarda kesinlikle gizlilik ön planda tutulmaktadır. Ayrıyetten imzalanan sözleşme maddelerinden biri de gizlilikle ilgilidir. Sizlere daha öncelikle edindiği deneyimlerle olacaklara yönelik bir fikir sunan özel dedektiflerimiz, birçok bilginin ispatını somut kanıt durumuna getirerek göstermektedir. Ekip dedektiflik evvela konunun yüzde yüz dışına çıkılıp objektif bakılarak iki tarafında haklı olabileceği durumlar ve püf noktalar üzerinde kapsamlıca düşünülmekte ve bir harita oluşturulmaktadır. Tıpkı sürede çok sayıda soru da ortaya çıkmaktadır. Edinilen bilgiler ile konuya açıklık getirilerek bu soruların cevapları olup olmadıklarına ve tüm araştırma boyunca gözden kaçırılan şeylerin olup olmadığına dikkat edilir. Ekip özel dedektif bürosu variyet, kelime manası varlık, zenginliktir. Anlaşılacağı üzere araştırılan insanın taşınmaz mülklerinin listesi, vergi kaçırma, arsa ve gayrimenkul durumları, kredi kartı ve banka hareketleri, yaşadığı yerleşke ve adresi bu gibi bilgilere yasaların izni neticesinde ulaşılmakta ve birçok konunun gidişatını yönlendirmektedir.

                                                  Ekip özel dedektif bürosu bilhassa iş anlaşmalarında karşı tarafa güvenebilmek adına bu tarz çalışmaları aşırı çok yapmaktayız. Kişilerin taşıtlar, mülkler ve türlü araziler hakkında, vergi kaıp ve kaçakları hakkında olarak normal şartlarda edinemediği bilgileri 3.şahıslara bildirmemek kaydıyla tam olarak gizlilik çerçevesinde ve yasal olarak üstünlüğün sizde kalacağı biçimde yapılan çalışmalarımız, en kısa zamanda netice bulmakta, arzulanan verilere ulaşmanızı sağlıyor. Ekip özel dedektif bürosu bu konunun araştırılmasındaki en mühim nedenlerden bir tanesi sürekli olarak meslek yaptığınız firmalardan bir tanesi eğer vergi kaçırıyor ise, bunun ispatlanması ve davalık olması durumunda çalıştığı firma şekilde sizlerinde isminin kirleneceğini, hatta maddi ziyan alabileceğinizi bilmekte oluşumuz, sizlere detaylı ve kapsamlı bir araştırmayı da garanti etmekte olduğumuz anlamına gelmektedir.


                                                  Ekip özel dedektif  ldukça çok hizmet dalında olduğu bunun gibi borçlu tespitinde de uzun yılların vermiş bulunduğu tecrübe ve askeri alanda kıdem sahibi olmuş emekli, oldukça çok yasal süreç konusuna hakim insanlarla çalışmamız, firmamızın güçlü ve etkili çözümler doğurmasında birebir söz sahibi olmaktadır. Ekip özel dedektiflik Sizden gelen bilgilerin özellikleri doğrultusunda çalışmalarımız kimi 24 saat bazende bir hafta sürebilmektedir. Ekip özel dedektiflik bürosu  bu yüzde yüz bilgilerin kapsamıyla ve çalışmaların ne kadarına ışık tutabileceğiyle alakalıdır. Borçlu tespiti çalışmasında özel dedektiflik büromuz türkiye’de derin köklere sahip olmakla birlikte çok sayıda firmaya ve çok sayıda önemli şahsa hizmet vermiştir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder