11 Aralık 2016 Pazar

Dedektif Bürosu

                                Ekip dedektiflik bununla birlikte bu süre içerisinde konunun psikojik olarak etik olmayan davranışlar ve unsurlar içerdiğinden profesyonel psikolojik danışmanlarımızla görüşmeniz sağlanarak durumun çözülmesi konusu için bir nebze de olsa müşteri rahatlatılmaktadır.  Onun dışında özel dedektiflerimiz sık çok müşterimizle görüşerek konuyla ilgili takip, kanıt, soruşturma, araştırma, evrak sentezleri bu gibi çok sayıda ilgili bahis görüşülmekte ve birebir iletişim sağlanmaktadır. Ekip dedektiflik tehdit ve şantajla ilgili son günlerde birçok haber çıkmaktadır. Şayet araştırırsanız özellikle eşini takip ettirmek arzulayan bayanların yanlış yollara başvurması itibarı ile kendilerinin şantaj edildikleriyle ilgili birkaç haber yazısı bulunur.

                               Ekip özel dedektif  özel yaşam sınırlarını aşan, adalet ve hukuğun uygulanması gereken oldukça çok vakada maalesef ki davalar kanıt ve kanıtların yetersiz olmasından dolayı düşmektedir. Özel dedektiflik büromuz suçla mücadelede yıllardır vermiş olduğu kaliteli hizmet vermeye devam etmekte ve tehdit, şantaj bunun gibi durumların mağduriyetlerinin kapatılmasında başrol oynamaktadır. Evvela tehdit ve şantaj eden şahıs konusu için sizlerden almış olduğumuz bilgiler neticesi ile geçerli şahıs meselesi için bir ekip çıkartılarak hızla detaylı ve kapsamlı bir araştırma başlatılır. Ekip özel dedektif  sonra şahsın görüştüğü insanlar, devamlı gittiği mekanlar göz hapsinde tutularak dedektiflerimiz tarafından oldukça çok delil elde etme alternatifleri kullanılarak kısa zamanda somut verilere ulaşılır. Bahsi geçen durum kanunlara ve yasalara aykırı mevzular içerdiğinden, toplanan delillerin mahkemede kullanılması ile kati sonuca ulaşılmaktadır.


                               Ekip özel dedektif bürosu borçlu tespiti içerisinde adres tespiti hizmeti de barındırdığından aynı hizmetler de diyebiliriz. Firmanıza yada şahsınıza borcu olan şahsın bir anda ortadan kaybolduğunu mt. Düşünüyorsunuz? Yahut bir şekilde dolandırıldınız mı? Hatta bizzat hırsızlığa kadar türlü çeşitli durumun ve hengamenin içinde misiniz? Bütün hukuki kanalları denediniz ve bir sonuca varamadınız mı? Ekip özel dedektif bürosu elleriniz kollarınızın bağlı olduğunu düşünmeyin nedeniyse doğru yerdesiniz. Özel dedektiflerimiz kişi konusunda verdiğiniz bilgilerden yola çıkarak şahsın ikamet ettiği yerleşke ve konutun tespitini yapıp, şahsın mal varlığıyla ilgili çok sayıda argümana da ulaşmaktadır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder